STARTSIDA       PERSONAL       LÄNKAR       KONTAKT

Personal:

Helen Ekholm: Helen ansvarar för de administrativa arbetsuppgifterna i åkeriet, bland annat bokföring, löner med mera. Hon har en ettårig utbildning inom handel/kontor och har arbetat tio år på ett speditionsföretag på norska gränsen vid Örje.

Bo Ekholm: Bo ansvarar för planering av körningar och lass, samt arbetar som chaufför. Han har arbetat inom transport i 40 år, varav sex år som instruktör på Transportutbildningen på Herrgårdsgymnasiet i Säffle.

Dan Ekholm: Dan arbetar som chaufför och är utbildad på Transport i Säffle. Han har arbetat som chaufför sedan han slutade gymnasiet i 1998.

Jonas Ekholm: Jonas arbetar som chaufför och är även han utbildad på Transport i Säffle. Började också som chaufför efter gymnasiet i 2001.

Stefan Mellby: Stefan är chaufför och fick för många år sedan en uppdragsutbildning via arbetsförmedlingen i Årjäng. Har varit anställd i Osafrakt sen 2001.

Roger Lindqvist: Roger är utbildad bilmekaniker och jobbade som det i åtta år. Sen jobbade han på Svensk Bilprovningen i 11 år. Började i åkeriet dec 2011.